Martina -29 kg

Martina pred  Martina po 1

   Zdravím, mám 24 rokov a výšku 177cm. Výška mi ostala, no váha sa zmenila. Všetky poznáme rôzne metódy na chudnutie, diéty, cvičenie, vraj je chudnutie založené len na tom. Aj ja som roky skúšala rôzne diéty, hladovala som, skúšala cvičiť, no ak sa mi podarilo schudnúť, vždy to bolo len zopár kíl, ktoré sa mi aj tak vrátili naspať a to dvojnásobne. Už od mala som bola „bacuľka“ a nikdy som nemala vzťah k pohybu, nikdy, no keď som mala problém zohnať si pekné oblečenie v mojej veľkosti 44 povedala som si, že to ďalej takto nejde. Nemala som žiadne stravovacie návyky, jedla som na čo som mala chuť a kedykoľvek som chcela.

MIX-8-12-kosik

  Vtedy som začala rozmýšľať a hľadať spôsob ako efektívne schudnúť a nepribrať. K Speediet som sa dostala cez kolegyňu. Popravde na začiatku, keď s diétou začínala ona, odsudzovala som ju, neverila som že sa to dá a tie peniaze ktoré do toho vrážala? No pamätám sa, ako som jej na začiatku povedala, že ak to zvládne ona, ak sa jej to podarí, idem do toho aj ja.

MIX-5-8-kosik

   Sama som videla ako sa každým týždňom mení jej telo, ticho som jej závidela. Nakoniec som sa rozhodla a prišiel deň, ktorý mi doslova zmenil môj život, bolo to presne 15.1.2018 Kolegyňa ma spojila s tímom speediet. Osobnou konzultáciou mi bolo vysvetlené, ako sa správne stravovať, konzultovali sme povolené potraviny, cykly stravovania. Popravde, na začiatku som si vôbec neverila, no moja osobná konzultantka Danka mi verila. Pamätám sa akoby to bolo dnes, keď mi povedala že ja to určite zvládnem, lebo to chcem! Už prvým týždňom môjho chudnutia sa začal meniť aj môj organizmus a moje telo. Po prvých dňoch si začal organizmus pýtať cukor, dostala som „absťák“. Čakala som že to príde, neostávalo mi nič iné ako vydržať. Po niekoľkých dňoch som dostala telo do ketózy a až vtedy začalo skutočné chudnutie z tukov. Kila išli každým týždňom dole a dole a ja som sa učila stravovať pravidelne a zdravo. Polievky som milovala, chutili mi veľmi. Sladké produkty si objednávam do teraz, sú neskutočne dobré a hlavne bez cukru. Čiže čo sa týka chute produktov, každý si tam nájde tie svoje, či je to nápoj, puding, sušienka alebo müsli tyčinka, všetko samé mňamky! Prvú fázu Speediet som držala mesiac, keďže som chcela schudnúť viac a v pohode to šlo. Ako som videla že kilá idú dole, chcela som aj cvičiť. No vedela som že nemôžem, aby som nezačala chudnúť zo svalov.

   Martina po 2

    Tak som prešla do fázy II. veľmi som sa tešila na pohyb, vedela som že moja hlava už začína rozmýšľať inak, že zrazu potrebujem robiť niečo pre seba a svoje telo. Podľa odporúčania som pridala jedno hlavné jedlo. Bola tom zmena, strava bola o niečo pestrejšia. Začala som sa hýbať, dokonca som si zaplatila permanentku do fitka. Zrazu som začala milovať behanie. Doteraz som si myslela, že ja nikdy behať nebudem. Isteže, pokiaľ som dostala akú takú kondičku, trvalo to chvíľu. Kilami som už bola dole -15 kg, zrazu som vládala aj behať, cítila som sa ľahšie, ba dokonca som začala byť plná energie. Najkrajšie na tom všetkom bolo, keď som si „musela“ kupovať nové oblečenie. Zrazu som si mohla kúpiť čo som chcela, čo sa mi páčilo. Okolie ma chválilo a mne sa obdiv páčil.

    Nastala moja fáza III. Bielkovinový obed, bielkovinová večera, jedlo každé štyri hodiny, pohyb. Moje kilá stále idú dole, organizmus si pomaly zvyká na zvýšený príjem cukru. Začala som s posilovanim. V začiatku III.fázy som mala dole už -25kg. Návštevy fitka, noví ľudia, nová Martina. Zhodila som z tváre, bolokov, z pŕs aj zo stehien.

    Som na konci III. fázy a teraz tu zhodnotím fakty. Neľutujem ani jedno euro. Aktuálne som na váhe 67 kíl pri výške 177cm, moja konfekčná veľkosť je 36-38. Takúto konfekčnú veľkosť som mala naposledy asi na základnej škole. Dohromady som dala dole už 29 kíl, fyzicky sa cítim tak, ako som sa nikdy necítila. Doteraz som sedela na byte, pospávala, poflakovala sa, no teraz nespoznávam samú seba. Nie je deň, kedy by som niekam nevypadla vonku. Stále musím niekde byť, niečo robiť. Moje sebavedomie stúplo o 100% A viete čo mi Speediet dala a čo si cením najviac? Návyky k pohybu a pravidelnému a hlavne zdravému stravovaniu. Zmenila som celkový pohľad na jedlo, už si nedám pizzu ani cestoviny, v obchode si vyberám potraviny a produkty s nízkym obsahom cukru, tukov. Nikdy neoľutujem, že som sa na Speediet dala, pretože vďaka nej som dokázala nemožné. Som iný nový človek!!! K porovnaniu pridávam aj fotky pred začatím speediet a na jej konci. Myslím, že rozdiel je viditeľný hneď na prvý pohľad. ĎAKUJEM celému tímu Speediet! ĎAKUJEM za všetky rady, pomoc a oporu skvelej babe Danke M. :-*